Home Resonanssi 2018

Resonanssi 2018

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu vuoden 2018 Resonanssiin TÄSTÄ!

Tätä on Resonanssi

Resonanssi on ääniseminaari AV-alan tekijöille ja opiskelijoille. Vuoden teemana on rytmi. Luennoitsijat lähestyvät aihetta monesta eri tulokulmasta, aina musiikista elokuvaan. Tarkempi aikataulu sekä ohjelma päivittyy koko ajan sivuille!

Missä ja Milloin

Seminaari pidetään 26.-27.10.2018 Tampereen Mediapoliksessa, osoitteessa Tohlopinranta 31 ja Elokuvateatteri Niagarassa, Kehräsaari B-talo. Luennot pidetään Mediapoliksen Kinossa ja Niagaran elokuvasalissa, joissa on mukavat penkit luennoista nauttimiseen.

Saapuminen Mediapolikseen

Mediapolis sijaitsee vajaan 8km päästä rautatieasemalta ja 6km päästä keskustasta. Bussit 8 ja 17 tulevat aivan viereen pyskäkille Mediapolis. Repa Reittioppaasta löydät sinulle sopivan aikataulun.

Hinta ja Ilmoittautuminen

Seminaarin hinta on 62 € (sis. alv 24%). Ilmoittautumisen hintaan kuuluvat luennot, perjantain iltaruokailu sekä lauantain lounas, kahvit sekä illanvietto. Mikäli haluat osallistua seminaariin vain toisena päivänä peritään sinulta yhden päivän maksu, 31€ (sis. alv 24%).

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Perjantain lounas on omakustanteinen Mediapoliksen ravintolasta. Hinta voimassa olevalla opiskelijakortilla 2,60€ (kahvi 0,70€ ruuan yhteydessä) ja ilman opiskelijakorttia 8,80€ sisältäen jälkiruokakahvin. Perjantai illalla ja lauantaina Niagarassa tarjotaan maksutonta ruokailua seminaariin osallistuneille. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Jäikö vielä kysyttävää? Lisätietoja saa osoitteesta: mikko.vaattovaara@cult.tamk.fi

Lämpimästi tervetuloa!