Home Resonanssi 2017

Resonanssi 2017

Tätä on Resonanssi

Resonanssi on ääniseminaari AV-alan tekijöille ja opiskelijoille. Vuoden teemana on immersiivinen audio. Luennoitsijat lähestyvät aihetta monesta eri tulokulmasta, aina elokuvan ja teatterin äänimaailmasta rauta-ajan äänihistoriaan sekä tila-äänen tutkimukseen. Tarkempi aikataulu sekä ohjelma päivittyy koko ajan sivuille!

Ilmoittaudu täältä!

Missä ja Milloin

Seminaari pidetään 3.-4.11.2017 Tampereen Mediapoliksessa, osoitteessa Tohlopinranta 31. Luennot pidetään Kinossa, jossa on mukavat penkit luennoista nauttimiseen. Mediapoliksessa on kahvio sekä lounasravintola, jossa ruokailu tapahtuu.

Saapuminen Mediapolikseen

Mediapolis sijaitsee vajaan 8km päästä rautatieasemalta ja 6km päästä keskustasta. Bussit 8 ja 17 tulevat aivan viereen pyskäkille Mediapolis. Repa Reittioppaasta löydät sinulle sopivan aikataulun.

Parkkitilaa löytyy perjantaina rajoitetusti tien vierestä sekä vierasparkista. Auton rekisterinumero pyydetään ilmoittamaan Mediapoliksen aulapalveluun.  Lauantaina parkkipaikkoja on runsaasti Mediapoliksen edustalla.

Hinta ja Ilmoittautuminen

Seminaarin hinta on 62 € (sis. alv 24%). Ilmoittautumisen hintaan kuuluvat luennot, kahvit sekä illanvietto.

Lounaat ovat omakustanteisia ja tarjotaan Mediapoliksen ravintolassa. Hinta voimassa olevalla opiskelijakortilla 2,60 euroa (kahvi 0,70 e ruuan yhteydessä) ja ilman opiskelijakorttia 8,80 e sisältäen jälkiruokakahvin. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Ilmoittaudu täältä!

Jäikö vielä kysyttävää? Lisätietoja saa osoitteesta: mirjami.makela@cult.tamk.fi

Lämpimästi tervetuloa!